Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Fotolezen van jouw dier door Roos, € 50,00, kado van Reikipraktijk Zeewolde

                                                                          Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Lotusbeurs op 17 maart, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!

Wil je meer over je dier weten?
Weten wat hij voelt, ervaart en denkt? Wil je meer duidelijkheid of een hechtere relatie met je dier? Dan is fotolezen (populair ook wel fluisteren genoemd) een mogelijkheid.

Fotolees sessieWat is fotolezen?
Het woord fotolezen zegt het eigenlijk zelf al. Je ”leest' als het ware informatie van een foto af. Het komt er op neer dat je het karakter en de gevoelens van het dier die op de foto staat te weten komt. Dieren werken net als mensen met telepathie waardoor wij met elkaar kunnen communiceren. De foto is de manier van contact leggen en door middel van telepathie kan een dier Roos laten weten waarom hij of zij bijvoorbeeld niet wil eten, of waarom hij of zij bijvoorbeeld ineens agressief doet tegen de buurjongen, of dat hij of zij lichamelijk op is en eigenlijk niet meer verder wil in dit leven, maar dit niet aan je kan duidelijk maken.

Krijg ik altijd te horen wat mijn huisdier te vertellen heeft?
Net als bij mensen bepaalt een dier zelf wat hij wel of niet wil vertellen. Het is ook jouw dier die beslist of hij zich niet of wel open stelt voor een gesprek met Roos. In veel gevallen vinden dieren het fijn. Zowel dier als mens heeft telepathische vermogens, alleen zijn wij als mensen er niet op gefocused deze te ontwikkelen, waardoor ons huisdier minder mogelijkheden heeft om direct met ons te communiceren. Gelukkig zijn er mensen als Roos die deze communicatievorm wel beheersen!

Als voorbeeld kun je hier lezen wat hond Roots Roos heeft verteld.

Fotolees sessie Kado twv € 50,00
Win je deze prijs via de e-mail actie van de Alternatieve Kadobon, dan leest Roos de foto van jouw dier. Paard, hond, kat, vogel, kavia, het maakt niet uit! Wanneer je hoort dat jij gewonnen hebt, neem je contact op met Roos. Zij vertelt verder hoe het in zijn werk gaat.

Wil je nu al meer weten of direct een afspraak maken voor een fotolees sessie? Dat kan door op de link van Roos te klikken. Roos van den Berg, Reikipraktijk Zeewolde.

 

 

 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web