Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Edelstenen Sieraad twv € 20,00, kado van Chi-design

                                                                    Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom 1 en 2 september naar de stand van de Alternatieve Kadobon op de Levenskunstbeurs en laat je e-mail adres achter OF schrijf je nu alvast in op de Kadobrief en maak kans op dit prachtige kado!

Houd jij van bijzondere Sieraden van Edelstenen uit een Atelier?
Zoek dan niet verder. Chi-design is gespecialiceerd in mooie sieraden van edelsteen en echte parels. Sieraden van eigen ontwerp en design! Hierbij gebruikt Chi-design vooral zilver 925 voor een lang leven van je mooie sieraad. Ook worden je sieraden op maat gemaakt.

Jij kunt een sieraad naar keuze twv € 20,00 winnen!
We laten je alvast twee mogelijke sieraden zien. Ook kun je natuurlijk kiezen uit de andere mooie sieraden op de website van Cynthia Strijbos van Chi-design. Ook heb je de mogelijkheid een sieraad van meer dan € 20,00 uit te zoeken en het verschil in prijs bij te betalen.

Chi-design big ring-amethyst-facetSieraden: Edelstenen Ring Amethyst (amethist) facet twv € 16,95
Hele aparte ring van paarse edelsteen Amethyst (amethist) facet geslepen en bevestigd op een nikkelvrij metalen, verstelbare ring! De edelsteentjes zijn 4 mm. Een zeer trendy ring!


Chi-design big oorbellen-hemimorfiet-chandelierEdelsteen Oorbellen Hemimorfiet chandelier twv € 19,95
Zeer mooie oorbellen van groene en lichtblauwe edelsteen Hemimorfiet (tibetaanse larimar) kralen aan een zilverkleurige chandelier. De oorhaakjes zijn van nikkelvrij metaal.

 

Neem contact op met Cynthia Strijbos van Chi-design voor meer informatie.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web