Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

2 20 minuten Shiatsu massages twv € 20,00, kado van Elemental Balance

                                                                    Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Levenskunstbeurs op 1 en 2 september, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!

Shiatsu ontspanningsmassage
Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk (Shi=vinger en atsu=druk). Bij Shiatsu wordt gebruik gemaakt van de duimen en handpalmen om druk op bepaalde plaatsen op het lichaam te geven. Shiatsu is van oorsprong een Japanse techniek. Ellen is opgeleid volgens de TCM = Traditional Chinese Medicine. De TCM is een holistische geneeswijze. Hierbij worden lichaam en ziel als één geheel beschouwd. Een lichamelijke verstoring kan psychische gevolgen hebben en omgekeerd. Om een klacht op te lossen is een behandeling van het geheel belangrijk. Goed in je vel zitten maakt dat jij je geestelijk ook lekkerder gaat voelen.

Shiatsu behandeling vindt plaats op een mat op de grond. Je kan je kleding aanhouden. Het is wel prettig als je makkelijk zittende kleding aanhebt.

Maak kennis met Shiatsu via dit 20 minuten massage kado!
Elemental Balance Shiatsu fotoWil jij ook eens ervaren wat Shiatsu is, hoe het voelt? Speciaal daarvoor biedt Ellen je een 20 minuten massage kado aan!

Bij een 20 minuten massage kies je voor een combinatie van behandelmogelijkheden:
- hoofd en nek
- rug en sacrum
- schouders, armen en handen
- heup, benen en voeten.

Contact met Ellen Mulder van Elemental Balance
Wil je meer weten over Shiatsu? Of persoonlijk kennismaken met Ellen? Neem contact op via deze link.

NB Ellen heeft een praktijk in Leusden. Mocht je dit kado winnen en niet dicht genoeg bij haar in de buurt wonen om langs te komen, dan heb je ook de mogelijkheid een reiki behandeling op afstand te ontvangen! 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web