Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Zuci-Infusion Chakrathee, twv € 4,95, kado van Kleurgevoel

                                                                    Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Levenskunstbeurs op 1 en 2 september, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!

De Zuci Infusion cadeau verpakking bestaat uit de 7 uitgebalanceerde kruidentheeën / infusions met theefilters.

zuci infusion cadeauverpakking-grootVoor elk chacra een speciale thee.
Elke thee heeft een uitgebalanceerde combinatie van kruiden. De receptuur is ontwikkeld om de optimale balans van je chakra systeem te bewerkstelligen. Zuci-infusions kleurenthee is in eerste instantie ontwikkeld om als ondersteuning te gebruiken bij allerlei bewustwordingsprocessen. Maar het bijzondere van deze thee is, dat iedereen deze thee kan gebruiken, of er nu een behandeling aan gekoppeld is of niet. Gewoon een lekker kopje thee drinken. Even zitten en genieten. Welke betekenis jij eraan geeft, dát is de essentie voor de werking en de ervaring.

Chakra's zijn energie centra in je lichaam.
Je hebt er veel meer dan 7. De 7 hoofd chakra's zijn het bekendste. Beginnend bij je stuit, onderbuik, navel, hart, keel, voorhoofd en kruin. De bijpassende kleuren zijn achtereenvolgens rood, oranje, geel, groen, blauw, paars en wit. Chakra's zijn verbonden met organen, lichaamsdelen en gevoelens. Je kan je chakra's beïnvloeden door met bijvoorbeeld kleur, klank, geur en kristal te werken. Ook kruiden hebben inlvoed op de balans van de chakra's. Zo is de link ontstaan om thee te ontwikkelen voor de chakra's.

Voor meer informatie en bestellen van de Zuci Infusion Chakra thee kun je contact opnemen met
Margo Ruiter, Kleurgevoel.


alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web