Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

3 Healing sessies naar jouw keuze, twv € 72,00, kado van Praktijk voor Levenskunst

                                                                    Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Levenskunstbeurs op 1 en 2 september, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!

Reconnective healing, Jin Shin Jyutsu, Nes Health
Er zijn veel verschillende vormen van healing met allemaal hun eigen bijzonderheid. Henny Cramers werkt in zijn Praktijk voor Levenskunst in Delft onder meer met Reconnective healing, Jin Shin Jyutsu en Nes Health. Hij wil jou graag de gelegenheid geven met één van deze vormen kennis te maken, deze 'aan de lijve' te ervaren. Omdat hij het belangrijk vindt dat je dát kado ontvangt wat jou het meest aanspreekt, kun je kiezen uit drie opties.

In het kort:

Henny Cramers bedrijf logoReconnective Healing is beschikbar gekomen via Eric Pearl en maakt gebruik van nieuwe frequenties, die lichaam, geest en wezen kunnen helen. Deze frequenties zijn voor vrijwel iedereen waarneembaar en een Reconnective Healing sessie is veelal een bijzondere, voor velen levensveranderende, ervaring.

Jin Shin Jutsu is de eeuwenoude, universele KUNST om onze levensenergie te harmoniseren. Het wordt toegepast op de vingers, tenen en op de 26 energiesloten van ons lichaam. De handen fungeren als 'startkabels' om blokkades vrij te maken en de energiestromen weer in balans te brengen. Jin Shin Jyutsu brengt vaak diepe ontspanning en bevordert het zelfhelend vermogen van het lichaam.

NES Health is ontworpen om disbalansen en zwakke schakels in je 'gezondheidssysteem' te ont-dekken en te harmoniseren. NES Health is een holistisch systeem dat het beste van twee werelden samenbrengt, zoals de traditionele chinese geneeskunst en acupunctuur uit het Oosten en de kwantumfysica en biofysica uit het Westen. Met het Nes Health computerprogramma wordt een scan gemaakt via je hand. Indien uit de meetresultaten blijkt dat er verstoringen zijn, kunnen 'infoceauticals' worden ingenomen om het zelfgenezend vermogen te verbeteren.

Wat biedt Henny jou aan als winnaar van een healing sessie?
In zijn praktijk in Delft kun je gratis een Reconnective Healing sessie, een behandeling Jin Shin Jyutsu of met 60% korting een NES Health intake (incl. meting) ontvangen. De korting op de Nes Health intake betekent dat je slechts € 45,00 betaalt in plaats van € 117,00. Ben je niet in de gelegenheid om naar Delft te komen, dan kun je ook kiezen voor een Reconnective healing afstand sessie. Kortom: er is altijd een mogelijkheid voor jou voor een kennismaking die bij jou past!

Voor meer informatie over Henny en zijn methode van healing kun je met hem contact opnemen via deze link: Henny Cramers, Praktijk voor Levenskunst.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web