Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Sessie Jin Shin-Jyutsu twv € 45,00, kado van Body, Spirit & Energy

                                                                     Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Levenskunstbeurs op 1 en 2 september, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!

Wat is Jin Shin-Jyutsu?
Jin Shin-Jyutsu is een helingskunst die op anderen, en vooral ook op jezelf toegepast kan worden. Het wordt toegepast op de vingers en tenen, en op de energiesloten. Op ons lichaam bevinden zich zowel aan de linker- als aan de rechterzijde 26 energiesloten. Dit zijn specifieke gebieden op energiestromen in ons lichaam, die als veiligheidsklep functioneren. Indien een energiestroom geblokkeerd raakt, kan zich dat manifesteren in één of meerdere engergiesloten. Door energiesloten te openen kunnen blokkades opgeheven worden en kan energie weer stromen. Hierdoor worden energietekorten of -overschotten weer in evenwicht gebracht.

iris-knopperHet openen van een energieslot gebeurt door een hand op het energieslot te houden of door de handen in een bepaalde volgorde op verschillende energiesloten te houden. Dit gebeurt zonder druk uit te oefenen en kan gewoon over de kleding. De handen fungeren als 'startkabels' om blokkades vrij te maken en de energiestroom weer in balans te brengen.

Ervaringsbehandeling kado!
Zin in een heerlijke behandeling die je energie weer laat stromen? Iris Knopper van Body, Spirit & Energy geeft het je in haar praktijk in Lelystad kado! En mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar haar praktijk te komen dan geeft Iris je telefonisch een aantal Jin Shin-Jyutsu oefeningen om thuis uit te proberen. Je merkt dan waarom Jin Shin Jyutsu zo geschikt is als zelfhulp methode, want ook jij kunt je energie zelf laten stromen!

Wil je meer informatie over wat Jin Shin Jyutsu voor jou kan betekenen? Neem contact op met Iris via deze link: Iris Knopper van Body, Spirit & Energy.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web