Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Therapeutische Wellness Chakra behandeling twv € 55,00, kado van Wellnesshoeve Butterfly

                                                                           Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom 1 en 2 september naar de stand van de Alternatieve Kadobon op de Levenskunstbeurs en laat je e-mail adres achter OF schrijf je nu alvast in op de Kadobrief en maak kans op dit prachtige kado!

De Chakra behandeling is een zeer speciale behandeling.
Wellnesshoeve Butterfly Chakra behandelingHij is geschikt voor mensen die om wat voor reden dan ook niet lekker in hun vel zitten of helemaal tot rust willen komen en helpt het lichaam weer in balans te brengen. Het is een zeer diepgaande behandeling met warme kruidenzakjes en stempel voetmassage, eventueel aangevuld met edelsteen therapie. Door behulp van een meditatie tijdens de behandeling met aandacht gericht op de chakra kleuren kom je in een diepe ontspanning. De visualisatie van de kleuren helpt het lichaam weer in balans te brengen. Na de behandeling kan je weer even tot rust komen in de lounge en is er gelegenheid om datgene wat er aan blokkades duidelijk zijn geworden te bespreken. Eventueel met aanvullende informatie voor thuis zodat je hiermee aan de slag kan.

Bij Wellnesshoeve Butterfly
Wellnesshoeve Butterfly massageWellnesshoeve Butterfly is een kleinschalige wellnesshoeve in de mooie waterrijke omgeving van dorpen als Giethoorn en Blokzijl, waar een goede kwaliteit, werken met natuurlijk producten en persoonlijke aandacht in een hoog vaandel staan. Doordat het dragen van badkleding verplicht is en een ieder prive van onze faciliteiten gebruik maakt kunnen wij optimale privacy bieden. In onze salons werken wij hoofdzakelijk met natuurlijk producten zoals met Weleda en maken wij op basis van kruiden en biologische basis olie onze eigen (medicinale) massageolieën.

Wil je nu al meer weten of reservering voor een heerlijke ontspanning bij Wellnesshoeve Butterfly? Dat kan door op de link te klikken. Wellnesshoeve Butterfly Corina Elzenaar.

 

 

 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web