Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

3x intake Body Screen twv € 45,00, kado van Djoj in Movements

                                                                                       Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom 1 en 2 september naar de stand van de Alternatieve Kadobon op de Levenskunstbeurs en laat je e-mail adres achter OF schrijf je nu alvast in op de Kadobrief en maak kans op dit prachtige kado!

Waarom deze Body Screen?
De Body Screen wordt gebruikt om de oorzaak van blessures te achterhalen of blessures te voorkomen (preventie). Aan de hand van de Body Screen kan de instructeur zien wie er in de toekomst een risico loopt. Dit is niet alleen op sportgebied maar geldt ook voor op de werkplek.

De Body Screen bestaat uit 2 delen.
Djoj in movements themafoto 1Een passief gedeelte dat wordt uitgevoerd door de instructeur en een actief gedeelte dat wordt uitgevoerd door jou zelf. In het passieve gedeelte bekijkt de instructeur het skelet. Schoudergordel-, wervelkolom- en bekkenstand. Kniestand, voetenstand en voetafwikkeling. In het actieve gedeelte wordt er gebruik gemaakt van de Functional Movement Screen. Door een 7-tal bewegingen uit te voeren kan de instructeur de zwakste schakel in het lichaam bepalen. Ook wordt direct duidelijk of er nu sprake is van een mobiliteitsprobleem of een stabiliteitsprobleem. Of is er juist sprake van een asymmetrische spiertonus.

Waar nodig zal direct een verkeerde stand van het skelet worden gecorrigeerd. Aan de hand van de gegevens van de Functional Movement Screen wordt het trainingsschema bepaald. In dit schema wordt er extra aandacht besteed aan de zwakste schakel. Als we deze kunnen verbeteren zal dat op het gehele lichaam een positief effect hebben.

Djoj in Movements
Djoj in Movements is gevestigd in Den Haag en staat voor gezond verstand in beweging vanuit een holistische visie. Het zelfcorrigerend vermogen van het lichaam nemen wij als uitgangspunt. De aanpak van Djoj in Movements stimuleert je het bewegingspatroon te ontwikkelen dat voor jou de gewenste resultaten oplevert.

Voor meer informatie over de activiteiten van Djoj in Movements kun je contact opnemen via deze link.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web