Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Workshop Talentenspel twv € 250,00, kado van Via Vitae

                                                                          Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Levenskunstbeurs op 1 en 2 september, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!


Geef richting aan je leven
Via Vitae workshop talentenspelVia de methode van het Talentenspel geef je jezelf de ruimte om meer mogelijkheden van jezelf te ontdekken. Het traject bestaat uit twee fasen: de eerste fase waarin je jouw talenten inventariseert en de tweede fase waarin de integratie van je talenten plaatsvindt. Je verkent en onderzoekt wat de specifieke kwaliteit van elk talent is en maakt contact met je diepere drijfveren. Groeimogelijkheden en passie worden op speelse wijze ontdekt.

Je krijgt zicht op je levensmissie, op datgene waarmee je jouw unieke plek inneemt. Een levensmissie geeft je een gevoel van vreugde, enthousiasme en vervulling. Je krijgt er energie van en doet het dolgraag.

Ken je dat gevoel van vreugde en vervulling?
Welke dingen doe je dan? Terwijl je onderzoekt hoe je jouw talenten meer en meer optimaal in kunt zetten, worden tegenwerkende krachten verhelderd. Je laat je talenten spelenderwijs samenwerken om precies datgene te doen wat bij je past. Je geeft richting aan je leven!

Heb je vragen rondom werk, relatie, zingeving?
Wil je weten wat jouw talenten zijn? Dan is het Talentenspel wellicht precies wat je zoekt.

Meer weten over het talentenspel?
In Happinez Magazine van 18 juli (nummer 5, 2012) geeft Willem Glaudemans een interview. En op zaterdag 1 september om 16.00 uur houdt Marita een interactieve presentatie op de Levenskunstbeurs.

Via Vitae bedrijf logoNeem voor meer informatie over het talentenspel en Via Vitae contact op met Marita Hofman. Marita werkt in haar workshop met een kleine groep van maximaal 8 personen.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web