Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

5 CD's Rhythm of the Wind, 5 CD's Spirit Vision, € 14,99, kado van Tewanga Art & Music

                                                                           Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Lotusbeurs op 17 maart, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!

CD Rhythm of the wind, twv € 14,99
tewanga rhythm of the windAlles op onze planeet aarde is verbonden met twee dingen: de lucht die we inademen en het water dat we drinken. Deze twee dingen verdelen de aarde in de landen die onze fundatie voor het leven zijn. De kracht die deze twee elementen in beweging brengt is de wind. Onzichtbare wind wordt ook gemanifesteerd door op de fluit te blazen. De tonen die daar uit ontstaan zijn de verborgen stemmen uit ons hart. Met "Rhythm of the Wind" neemt Michael jou mee op een wereldreis, door zijn hart te laten spreken via zijn Indiaanse fluiten.

CD Spirit Vision, twv € 11,99
tewanka cd spiritvisionSpirit Vision is een zeer ontspannende CD: de Indiaanse fluiten die Michael bespeeld geven een rustgevend gevoel voor Mind en Body. De CD is opgenomen in de Tewanka Music studio in Nederland. Michael speelt verschillende High Spirits concert fluiten, oa een Migration wood variation in F#, Migration Cedar in A en een Condor base in D. De eerste 7 nummers zijn eigen composities die overwegend Intuïtief zijn ingespeeld.

Fluitworkshops door heel Nederland
De Indianen fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest. Door de pentatonische schaal laat de Indiaanse fluit zich zeer gemakkelijk bespelen.

Michael Telapary leert je de Indianen Fluit te bespelen in één dag, zonder muzikale achtergrond. Met meer dan 15 jaar ervaring met de Indianen fluit en concerten over de hele wereld, weet hij exact hoe je dit instrument op een mooie manier kunt bespelen.

Voor meer informatie over de Indianen fluit en de workshops kun je terecht bij Michael Telapary, Tewanka Art & Music.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web