Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

7 Healingsessie, vanaf € 15,00, kado Praktijk Wiyo, Praktijk Sterre Groenendijk, Mikado's

                                                                           Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Lotusbeurs op 17 maart 2013, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!


marjo post1x Energetische healing twv € 45,00
Een energetische healing behandeling is een geheel natuurlijke behandeling, op cel nivo uitgevoerd door een energetisch therapeut met het doel het lichaam te stimuleren en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te versterken. De behandeling is er op gericht energieblokkades te verwijderen, spanning te reduceren, emoties te laten stromen en te verwerken om zo beter afgestemd te zijn op je levensdoel.

Aangeboden door: Marjo Post, Praktijk Wiyo, Beekbergen - Gelderland.

 


1x EFT, TAT healing
Praktijk Groenendijk SterreGroenendijkHerrijs uit je as, stapje voor stapje. Je mag er zijn precies zoals je bent. Al je mooie kanten en je schaduwkanten. Vanuit dit kader begeleidt Sterre mensen met behulp van EFT en TAT healing om angsten los te laten, dichter bij zichzelf te komen en trauma´s te verwerken.Sterre is opgeleid tot psycholoog en is vervolgs de opleiding tot EFT-realisatietherapeut gaan volgen.

Aangeboden door: Sterre Groenendijk, Praktijk Sterre Groenendijk, Bilthoven - Utrecht

 


Mikados Diorry2x Fotoreading twv € 15,00
De fotoreading kun je ontvangen voor jezelf of voor je kat of hond. Je ontvangt de reading schriftelijk.

2x Shamballa- of intuïtieve healing twv € 20,00
Shamballa is een healings energie die is geëvalueerd uit Reiki. De Shamballa energie is echter vele malen sterker en reikt voorbij Reiki. De healing kan bestaan uit 15 tot 30 minuten. Bij een intuïtieve healing kan zuiver handoplegging worden toegepast maar ook een combinatie met bijvoorbeeld klankschalen of helaing stones is mogelijk.

1x Mediumconsult twv € 60,00
Het medium consult gaat via een persoonlijk item van de levende (zonder toestemming alleen kinderen en verder dient er toestemming gevraagd te worden aan de nog in levend zijnde persoon) of overledene, dat kan een sieraad zijn maar ook een foto.

Aangeboden door: Diorry Hertog, Mikado's, Veenendaal - Utrecht en op afstand

 


alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web