Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Val jij in de prijzen op de Levenskunstbeurs 31 aug en 1 sept 2013?

                                                                       Te winnen prijzen Levenskunstbeurs en e-mailactie
                                                                                                      Laat hier je e-mail adres achter

In het weekend van 31 augustus en 1 september hebben wij een stand op de Levenskunstbeurs in Doorn. Uiteraard kan je persoonlijk met de mensen achter de Alternatieve Kadobon kennis maken. En ook gaan we graag een stapje verder. We hebben namelijk een aantal acties en wie weet val jij wel in de prijzen!

De actie voor (toekomstige) acceptanten / deelnemers:
Wij verloten op de Levenskunstbeurs prijzen onder de bezoekers. Natuurlijk onze eigen Alternatieve Kadobon, maar graag bieden wij jou, als deelnemer, ook de mogelijkheid met deze actie mee te doen. Lees hier hoe.

Actie voor beursbezoekers en andere geïnteresseerden:

1. Op de beurs delen we gratis loten uit waar nummers opstaan. Staat jouw nummer op het bord in de stand? Dan heb je een kado gewonnen! Staat jouw nummer niet op het bord? Helaas heb je dan niets gewonnen, maar niet getreurd…..

2. Iedereen die zijn e-mailadres achterlaat en onze Kadobrief wil ontvangen, ontvangt op de beurs het Vitamin Magazine en een kortingsflyer van Vitaminstore. Ook maak je kans op een te verloten kadobon na de beurs. Deze kadobon is ook te winnen door thuisblijvers, die via de website hun e-mail adres achterlaten!

Meer weten over deelname aan de Alternatieve Kadobon of over de actie? Neem contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel 015-8894441.

Te winnen prijzen op de Levenskunstbeurs:

Te winnen prijzen met e-mailadres / Kadobrief actie:

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web