Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Inspiratiewandeling in natuur twv € 130,00, kado van Natuurcoach.nu

                                                                     Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Levenskunstbeurs op 31 augustus en 1 september, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!

contact ad work footstepsEen inspiratiewandeling: een wandelcoachsessie, gericht op vragen als 'Wat wil ik?'.
Heerlijk rondzwerven in de natuur, stil worden, je innerlijke stem horen, dromen. En misschien obstakels verkennen. Een wandeling van 1 1/2 tot 2 uur om te verfrissen, helderheid te krijgen, antwoord op een vraag te ontvangen. Of een oplossing voor een probleem, een concreet plan maken, moed verzamelen om de eerste stap te zetten. Kortom, letterlijk in beweging komen!

Waarom wandelcoaching?
Wandelcoaching is dynamische coaching. Je komt in beweging, omdat motoriek vooral door de ene, en praten vooral door de andere hersenhelft wordt aangestuurd. Je totale capaciteit wordt ingezet!

Wat is wandelcoaching?
Als we een moeilijke kwestie moeten oplossen, hebben we ook de neiging om te gaan ijsberen. Misschien herken je dat? Er zijn in onze taal van die gezegden, die een verband leggen tussen lopen en mentale processen:
- we moeten kiezen: gaan we links- of rechtsaf?
- misschien moeten we terugkeren op onze schreden
- het is ook altijd hollen of stilstaan in deze organisatie!

In de natuur komen we tot rust. We vinden de stilte in onszelf.

De wandelcoach zet dit logische verband in als instrument. Wandelcoaching brengt je lijf en je geest in beweging. Je bekijkt je coachvraag steeds vanuit een ander gezichtspunt. Je loopt op je pad, je kiest of je stilstaat of verder loopt, of je een hek of brug wel of niet passeert en of je links- of rechtsaf gaat. De wandelcoach helpt je dit alles te vertalen naar je coachvraag, je dagelijks leven en je groeipotentieel.

Esther Hasselman De NatuurcoachEen klant vertelt:
"Wandelen en praten is voor mij prima, heb nogal de neiging erg rationeel alles van alle kanten te gaan beredeneren en in m'n hoofd te gaan zitten. Al wandelend in de natuur, merk ik eerder/beter dat ik voorbij ga aan de aandacht voor de omgeving en dus ook aan mezelf, m'n gevoel."

Voor meer informatie
Kun je contact opnemen met Esther Hasselman van de Natuurcoach.nu

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web