Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

4 Boeken Het Enneagram voor jouw persoonlijkheid, € 10,00, kado van Within Reach

                                                                     Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Levenskunstbeurs op 31 augustus en 1 september, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!

Within Reach Het enneagram voor jouw persoonijkheidHet Enneagram is een heel sterk psychologisch model
Het brengt je persoonlijkheid in beeld. Met het Enneagram ontdek je heel snel wat je drijfveren en je valkuilen zijn. Je komt erachter waarom je altijd hetzelfde gedrag vertoont en dat moeilijk kunt veranderen.

Het enneagram laat je zien met welke mensen je niet zo goed en met wele je juist uitstekend op kunt schieten. Het model geeft inzicht in je persoonlijke ontwikkeling en geeft aan wat jij kunt doen om jezelf te ontplooien.

Boek Het Enneagram voor jouw persoonlijkheid
Met dit boek kom je er snel achter welk type je precies bent. Het enneagram kent negen Enneatypen die staan voor negen brillen waarmee we naar de werkelijkheid kijken. De negen visies op de werkelijkheid worden in stand gehouden door negen verdedigingsmechanismen. Daaronder liggen de drijfveren en valkuilen. Die kunnen we moelijk herkennen omdat er een sluier overheen ligt.

Het Enneagram haal de sluier weg
Geeft inzicht in gedrag. Het laat echter ook zien welke ontwikkelingspunten er zijn. Met het Enneagram wordt je leven een stuk inzichtelijker en krijg je de mogelijkheid om je drijfveren te veranderen en je valkuilen te ontlopen.

Sonja-BuijsAangeboden door Sonja Buijs, Within Reach
Sonja is Enneagram Integratie Kunde Coach. Ze begeleidt je individueel om tot meer keuze vrijheid te komen, je leven in eigen hand te nemen. Regelmatig verzorgt ze workshops over het Enneagram.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sonja Buijs, Within Reach.

 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web