Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Kennismaking met Tantra, € 49,95, kado van Body Love in Connection

                                                                     Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Levenskunstbeurs op 31 augustus en 1 september, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!

Blic tantra afbTantra gaat oa over het ontwaken en het ontdekken dat je verliefd bent op het leven
Het verlangen naar heling. Het verlangen naar een leven waarin het hart veilig is en je ten volle kan vertrouwen.

Een tantra massage
..brengt je in contact met de schoonheid en de betekenis die reeds in ons alledaagse leven aanwezig is. De massage bestaat uit verschillende onderdelen om in contact te komen met jezelf en om te leren ontvangen, zodat je in volle overgave kunt genieten van een energie volle massage, welke een verrijking is voor lichaam en geest.

Geniet intens van je zintuigen. Wanneer je zintuigen tot leven komen ontstaat er genot in het leven van alle dag. Door bewust en stil in jezelf te worden en in het moment [het nu] te zijn, kun je pas luisteren ‘naar je zelf’ en de ander. Tantra biedt een schatkist om je mogelijkheden als mens ten volle te benutten.

Maak kennis met Tantra
Je ontvangt een uur lang een heerlijke massage kado, waarbij je aangemoedigd wordt om je volledig over te geven, je bewust te worden van je eigen lichaam en energiestroom. Een massage met zachtheid en aandacht voor de verbindingen in je lichaam en je energiestroom.

Heb je een partner? Wil je Tantra aan elkaar leren geven?
Dan nodigen Deva en Krishna je uit op hun workshop op 7 september in Rotterdam.

Tijdens de workshop ontvang je uitleg over Tantra en start je met een meditatie. Na de Tantra groet maak je kennis met de diverse Tantratechnieken en start de massage. Deva en Krishna praten na over je ervaring en je kunt vragen stellen. Er wordt afgesloten met een Tantrische groet.

Praktisch
Een individuele kennismaking met Tantra wordt verzorgd in Nijmegen of Rotterdam. Je kunt een persoonlijke afspraak maken met Deva of Krishna.

Wil je in plaats daarvan met je partner meedoen aan de workshop? Dan betaal je in plaats van € 99,90 per stel, slechts € 49,95.
Datum:  7 september
Tijd:       19.00 uur - 24 uur
Locatie: Djoj - Rotterdam

Voor meer informatie en aanmelding voor de workshop kun je contact opnemen met Deva en Krishna, Body Love in Connection.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web