Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

4 Ayurvedische stoelmassages direct gegeven op beurs, € 17,50, kado van Lighthouse Works

                                                                    Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Levenskunstbeurs op 31 augustus en 1 september, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!

Heerlijk!
Een
Ayurvedische stoelmassage, ook wel Indian Head massage, 
is een van de meest ontspannende massages die er bestaat. Deze uit India afkomstige Ayurvedische methode behandelt schouders, bovenrug, nek, hoofd en gezicht. De techniek combineert Shiatsu drukpunten, deep-tissue massage, stimulatie van meridianen en acupunctuurpunten, tot aan een ontspannende gezichtsmassage. Deze massage helpt de spieren te ontspannen, de bloedsomloop te verbeteren en het werkt algeheel ontspannend.

Een mini stoepmassage winnen?
Lighthouse Works geeft vier sessies van 15 minuten weg tijdens de Levenskunstbeurs. Je ervaart direct hoe je ontspant, want de sessie wordt op de Levenskunstbeurs zelf gegeven!

Wat biedt Lighthouse Works nog meer
Lighthouse Works biedt een plek waar je tot jezelf kunt komen en nieuwe dingen kunt leren, over jezelf en over het leven. Lighthouse Works werkt met een ‘down to earth’ mentaliteit: mensen praktisch toepasbare dingen leren, waar ze ook daadwerkelijk en blijvend resultaat van hebben. Naast ‘down to earth’ werken ze ook ‘from the heart’. Ons doel is mensen helpen rust & inzicht te vinden. Dat vind je terug in de bevlogenheid van alle leden van het Lighthouse Team, de persoonlijke aandacht voor alle cursisten en de eerlijke prijzen.

Meer kennismaking tijdens de Levenskunstbeurs?
Beide dagen verzorgt Lighthouse Works gratis een mini Yoga les en een sapproeverij. Ook kun je een voedingstest doen en daarmee nog andere leuke prijzen winnen. Kom naar de stand van de Alternatieve Kadobon en ontdek het.

Voor meer informatie neem je contact op met Lighthouse Works, oprichtster Eelke Pollé en de andere teamleden.

 alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web