Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

2 vrijkaarten voor festival naar keuze twv € 70,00, kado van Centrum Djoj in Rotterdam

                                                                                       Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom 18 maart naar de stand van de Alternatieve Kadobon op de Onkruidbeurs en laat je e-mail adres achter OF schrijf je nu alvast in op de Kadobrief en maak kans op dit prachtige kado!

Heb jij ook zin in dagje heerlijk ontdekken, ontspannen en verwennen met vriend(in) of partner? Doe mee aan de Onkruidbeursactie en win twee vrijkaartje voor een festival dag naar keuze bij Centrum Djoj in Rotterdam. Je kunt kiezen uit de volgende festivals:

Djoj events23 maart: Coaching Counselling Communicatiedag

De Coaching, Counseling Communicatie Dag is een inspirerende dag die je kennis laat maken met vele vormen van coaching, counseling en communicatie. Je volgt drie workshops waarin je een kijkje in de keuken krijgt van verschillende coaching- en communicatietechnieken. Hoe werkt het? Waarom werkt het? Wat kun je zelf toepassen? Je leert iets en tegelijkertijd krijg je een duidelijk beeld van wat bij jou past. Het gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat er voor iedereen iets interessants bij zit.

De dag staat open voor zowel professionals als particulieren. Ook voor (aankomende) coaches en counselors is er genoeg te ontdekken. Een inspirerende en leerzame ervaring.

28 april: Mindfulness Festival

Niet meer leven op de automatische piloot? Kom dan op 28 april naar het Mindfulness Festival. Dit festival draait helemaal om Mindfulness. Professionele docenten uit het hele land verzorgen allerlei workshops met betrekking tot Mindfulness. Mindfulness gaat over bewustwording en aanwezig zijn in het hier en nu. En dat doe je met het hele lichaam, met de zintuigen. Ruiken, zien, proeven, voelen. In de workshops komen deze aspecten op verschillende manieren naar voren. Zelfs tijdens de lunch kun je dit bewust ervaren.

Mindfulness leert je weer echt te genieten en is ook een manier om met stress, pijn of verdriet om te gaan. Het helpt je bij het herkennen van de patronen in je denken en doen die stress of onrust veroorzaken. Dit is vaak geen bewuste keuze. Door je bewust te worden van je patronen leer je er anders mee om te gaan. Ervaar hoe het is om te leven in openheid, van moment tot moment tijdens het Mindfulness Festival. Het Festival is een bron van inspiratie voor ervaren en beginnende beoefenaren van Mindfulness. Een dag die je niet wilt missen!

26 mei: Wellness & Wellbeing Event

Ervaar wat totale ontspanning is tijdens het wellness & wellbeing event. Een dag waarop je kunt genieten van allerlei activiteiten die er op gericht zijn jou helemaal tot jezelf te laten komen. Je kunt deze dag helemaal zelf invullen. Er zijn 6 sessieruimtes met allerlei vormen van massage beschikbaar. In de zalen worden activiteiten aangeboden die gericht zijn op ontspanning, bewustzijn en het activeren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Ook is er een relaxruimte waarin je je heerlijk terug kunt trekken.

Een greep uit het aanbod:
- Sauna en jacuzzi de hele dag door (beperkte capaciteit, inschrijven bij aankomst);
- Verschillende massagevormen worden de hele dag door aangeboden;
- Luxe broodjes verkrijgbaar in de bar;
- Sfeervolle zalen met: klankhealing, positiviteitsworkshops, rustgevende muziek en matrassen, geleide meditatie en nog veel meer;
- Mogelijkheid om heerlijk vegetarisch te dineren;
- Lekker tot rust komen in de bar of op het sfeervolle buitenterras.

Ervaar met al je zintuigen wat welzijn betekent. We heten je van harte welkom!

 

 

 

 

 

 

 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web