Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Shiatsu Behandeling in Amersfoort twv € 55,00, kado van Praktijk WIYO

                                                                                       Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Onkruidbeurs op 18 maart, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!

Shiatsu is een 4000 jaar oude therapie gebaseerd op een studie van het energiesysteem met kennis van de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam. Het is een vorm van manuele therapie, gebaseerd op de Oosterse geneeskundige traditie, en maakt gebruik van de toepassing van druk (druk met de vingers, duimen, handpalm, elleboog, knie of voet). Shiatsu is ontwikkeld in Japan en een vorm van meridiaanbehandeling.

cadeaubon-WiYoEen aangrijpingspunt is het energetisch functioneren van een mens in de ruimste zin van het woord. Door middel van het uitoefenen van druk op de menselijke huid en het uitvoeren van strekkingen en manipulaties wordt de ki, ofwel de levensenergie, weer uitgenodigd te gaan stromen om zodoende te zorgen voor een optimaal welbevinden. Wat aangesproken wordt is het zelf genezend vermogen: Shiatsu activeert het lichaamsbewustzijn en de mogelijkheden een nieuwe balans te creëren. Shiatsu vermindert spanning/stress of emotionele problemen en geeft een heerlijk ontspannen gevoel.

marjo postDe Shiatsu behandeling wordt gegeven door Marjo Post
Sinds 1986 is Marjo werkzaam als verpleegkundige in de gezondheidszorg. Ze heeft 25 jaar gewerkt op specialistische afdelingen zoals kraam/gynaecologie en dialyse. In het najaar van 2006 is ze gestart met de Shiatsu opleiding aan de Zen Shiatsu opleiding in Amsterdam. In de zomer van 2009 heeft ze haar diploma Shiatsu therapeut gehaald. Haar manier van werken gaat uit naar van de holistische benadering van de cliënt, hoe lichaam en geest samenwerken. Voor persoonijk contact met Marjo klik hier.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web