Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Boek Een Sjamaan worden, Kathleen Milner, twv € 18,95, kado van Enfys

                                                                                       Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Onkruidbeurs op 18 maart, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!

Een Sjamaan worden. Het is nooit te laat om te worden wie je werkelijk bent.
Kathleen Ann Milner

978-90-77677-40-7-Een-Sjamaan wordenKathleen Ann Milner werd geboren met helende en paranormale gaven. Zij gelooft dat alle heling van God komt en dat de engelen en hogere wezens met de energie die zij channelt samenwerken om wonderbaarlijke genezingen te kunnen realiseren.

Verander je manier van denken en verander daarmee je leven. Haat en boosheid bijvoorbeeld zijn zelfvernietigende emotionele patronen. Slechts halve waarheden zien veroorzaakt weer andere problemen die zich afzetten in het fysieke lichaam. De gedachte is om bewust te zijn zonder te oordelen, te houden van wie je veracht en gerechtvaardigde boosheid naar God te sturen en te vragen, zelfs te eisen dat God de dingen recht zet. Als je dit slechts korte tijd doet, zul je al positieve veranderingen merken.

Dit boek gaat verder, het is voor hen die er klaar voor zijn de creatieve en intuïtieve kanalen open te zetten en de spirituele wereld in zichzelf te ontdekken. Doordacht georganiseerde, helder uitgelegde opdrachten, helpen de lezer deze doelen te bereiken en om succesvol verschillende soorten Sjamaanse trancereizen te maken. Voorbeelden en ervaringen van cursisten zijn opgenomen.

‘Een fantastisch boek voor iedereen op het pad van zelfonderzoek vol met gemakkelijk te volgen oefeningen en voorbeelden. Het was interessant om te lezen hoe mensen door hun blokkades heen werken en hoe zij een spirituele groei doormaakten door het Sjamaans trancereizen. Een goede tweede voor iedereen die niet de gelegenheid heeft om zelf aan een workshop van Kathleen deel te nemen. En voor iedereen die wel aan haar workshop Shamanic Class heeft deelgenomen een goede geheugensteun aan wat toen is bereikt. De oefeningen kunnen worden gebruikt om het werk voort te zetten. In dit boek is stap voor stap het materiaal opgenomen die Kathleen tijdens haar workshops behandeld.’ Claire Campbell, Atlanta, Georgia

Kitty Hekelaar pasfotoKitty Hekelaar van Enfys, heeft dit kado beschikbaar gesteld.
Zij is vertaler van dit boek en heeft bij Kathleen Milmer o.a. de cursus Sjamanisme I en II en de workshop Katimbo gevolgd. Zij is door Kathleen ingewijd in de hogere energieën van Tera Mai. Kitty heeft een eigen praktijk in Delft, waar zij mensen behandeld met deze hogere energieën. Ook mag zij inmiddels bijna alle inwijdingen die het Tera Mai systeem kent doorgeven, inclusief de Hart Chakra Initiatie. Kitty geeft cursussen en workshops in Centrum Djoj te Rotterdam. Neem contact op met Kitty.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web