Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Online Cursus Schrijf je Levenskunstdagboek twv € 25,00, kado van Anky Floris

                                                                                       Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom 18 maart naar de stand van de Alternatieve Kadobon op de Onkruidbeurs en laat je e-mail adres achter OF schrijf je nu alvast in op de Kadobrief en maak kans op dit prachtige kado!

levenskunstdagboekMet de online curus Schrijf je Levenskunstdagboek ontdek je hoe je in 3 maanden gelukkiger kan worden. Deze online cursus geeft mensen handvatten om op een bijzondere, inspirerende manier een dagboek te schrijven. Schrijf je levenskunstdagboek is een verrassende vorm die online aangeboden wordt en waarmee je op elk moment van het jaar kunt beginnen.

Met behulp van een schat aan schrijftips, suggesties en citaten ga je thuis schrijven. Je gebruikt daarbij de thema's en de vragen van het levenskunstspel: Dit spel – dat uit 52 kaarten bestaat – kost 19,95 en kun je aanvullend op het kado van de online cursus erbij bestellen. Na je aanmelding voor de online cursus krijg je inlogcodes en (indien van toepassing het spel) toegestuurd.

In 3 maanden schrijf je mee met 13 thema's van het levenskunstspel. Je krijgt zo de gelegenheid om te ervaren hoe het is om te schrijven... en dat smaakt vast naar meer! Door zo te schrijven voeg je zeker kwaliteit aan je leven toe. Een prachtig cadeau voor jezelf of een ander die je iets bijzonders wilt geven.

Voor uitgebreide informatie kun je terecht bij Anky Floris van Levenskunstdagboek.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web