Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Workshop Een Spiegel met Manen, € 75,00, kado van de Mailcoach

                                                                          Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Lotusbeurs op 17 maart, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!

demailcoach marijke in actieJe wint een voucher voor ter waarde van € 75,00 voor:
- een individuele coachsessie Ëquicoaching" (coaching met behulp van
  een paard) of
- deelname aan de workshop 'Een spiegel met Manen'.

Hierna wordt toegelicht wat de workshop inhoud. Dit is qua inhoud ook van toepassing op de individuele coachsessie van circa 1 uur.

De workshop 'Een Spiegel met Manen'
Deze workshop duurt 3 uur en geeft je de gelegenheid om kennis te maken met Ëquicoaching" (coaching met behulp van een paard). Je zult verbaasd zijn hoe zuiver een paard spiegelt en wat je hierdoor over jezelf kunt ontdekken. Regelmatig komen onvermoede talenten van de deelnemers aan de oppervlakte.

De workshop ziet er als volgt uit: na de kennismaking krijg je uitleg over het gedrag van paarden. We gaan eerst kijken hoe het paard op de groep reageert en wat we daaruit al kunnen afleiden. Spannend om zomaar met een los paard te lopenNa deze ervaring is het even tijd voor een drankje tussendoor. Daarna krijgen alle deelnemers de gelegenheid om een individuele opdracht met het paard uit te voeren. Wat voor talenten laat je zien en wat zijn jouw sterke kanten? De andere deelnemers staan voor de uitdaging om mee te kijken, Zie je verschillen in het paard bij de verschillende deelnemers en wat kun je hiervan leren?

Bij andere wensen is het ook mogelijk om je voucher aan te vullen met een Alternatieve Kadobon als betaling!

Voor meer informatie en mogelijkheden klik hier: Marijke Timmerman, de Mailcoach.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web