Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Wie wij zijn

Sonja (1969) en Dennis Buijs (1972) zijn de initiatiefnemers van de Alternatieve Kadobon. Zij zijn broer en zus en het alternatieve gedachtengoed is hen met de paplepel ingegoten.

In haar persoonlijke ontdekkingstocht kwam Sonja in december 2008 tot een belangrijk besef. Van jongs af aan leefde er in haar binnenste een grote angst, omdat ze dacht dat er in de maatschappij geen plaats voor haar was. Die strijd kwam ten einde toen ze eindelijk voelde dat ze niets bijzonders hoefde te doen om hier op aarde te mogen zijn!

sonja_en_dennis

Enkele weken later, tijdens het uitpakken van het kerstpakket, kreeg ze plotseling een heldere ingeving: je zou toch een Alternatief kerstpakket moeten kunnen geven of ontvangen! Van een kerstpakket ging al gauw de gedachte naar een kadobon: het idee was geboren!

Sonja:
‘Dat dit idee als een slag bij heldere hemel ‘opeens’ binnen is gekomen betekent voor mij dat het niet mijn idee is. Ik voel het als een kado dat ik het, met mijn broer, in de wereld mag zetten.

Heel vanzelfsprekend heb ik vervolgens Dennis gemaild en het idee aan hem voorgelegd. In eerste instantie dacht Dennis: leuk, ze heeft weer een idee voor haar praktijk. Niets was echter minder waar.

We groeien toe en streven naar een bekendheid en geaccepteerdheid, waarbij mensen vragen: wil je een vvv-bon, een boekenbon of een Alternatieve Kadobon? Zo groot gaan we worden: dat gunnen we Nederland en België. Immers, dat betekent dat meer en meer mensen bezig zijn zich een bewuste levenswijze eigen te maken en dat is goed voor iedereen!’

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web