Geschenkpakketten 2012/2013

Credits Module

Betaalmiddel
Onze website gebruikt credits als betaalmiddel voor diverse mogelijkheden voor publiciteit. Denk aan extra bestedingscategorieën, bijvoorbeeld Aura Healing of Wierook, extra locaties om op gevonden te worden, extra websitelinks en het plaatsen van activiteiten in de agenda.

Publiciteit
Deze publiciteit kan worden ingezet door deelnemers met het Pluspakket. Deelname via het Pluspakket geeft automatisch recht op het gebruik van 7 credits. Genoeg voor een jaar lang activeren van bijvoorbeeld 3 bestedingscategorieën ( 3 credits), één locatie ( 1 credit), één websitelink ( 1 credit) en één agenda item ( 2 credits). En aangezien we flexibiliteit belangrijk vinden kan op elk gewenst moment de inzet van de credits gewijzigd worden.

Meer credits gebruiken
Natuurlijk is het mogelijk meer publiciteit te creëren. De hiervoor benodigde extra credits koop je aan via de Credits Module. De prijs van een credit is € 1,00 per credit, per maand. De periode waarvoor je credits aankoopt is gelijk aan de periode tot aan de einddatum van je deelname jaar. Bij de verlenging van je deelname besluit je opnieuw hoeveel extra credits je het komende jaar nodig hebt.

Gratis extra credits tot 1 Okt 2015
De Alternatieve Kadobon geeft je tot 1 Okt 2015 graag 10 extra credits kado! Meld je aan en profiteer zo lang mogelijk van de extra publiciteit.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web