Geschenkpakketten 2012/2013

Partnerprogramma


Welk pakket je ook gekozen hebt voor je deelname aan de Alternatieve Kadobon: je kunt altijd gebruik maken van de faciliteiten van het partnerprogramma.


Wat is dat: het partnerprogramma?

Met het partnerprogramma promoot je de Alternatieve Kadobon via jouw website, e-mail of nieuwsbrief. Voor jouw steun ontvang je van de AK een vergoeding bij iedere nieuwe deelnemer en iedere verkoop van een kadobon via jouw partnerlink.


Hoe werkt het partnerprogramma?

Na je aanmelding kun je direct gebruik maken van het partnerprogramma. Het partnerprogramma werkt met partnerlinks. Het zijn dezelfde soort links als wanneer je een link naar een website maakt, maar dan met een partnercode eraan vast.

Een parnterlink voeg je toe aan jouw website gekoppeld aan de banner van de AK, je plaatst deze in een e-mail (bijvoorbeeld in de nieuwsbrief of standaard in jouw handtekening) of je vermeldt de link in een gedrukte folder. De partnerlinks, inclusief de banner met partnerlink, zijn gemakkelijk te downloaden, nadat je bent aangemeld.

Aan de hand van de partnercode registreert ons systeem bezoekers die via jouw partnerlink op onze website terecht komen. Wanneer hier nieuwe deelnemers of verkopen van kadobonnen uit voortkomen ontvang je een vergoeding. Via zogenoemde 'cookies' weet ons systeem tot een half jaar na het eerste bezoek dat de bezoeker via jouw bij ons terecht is gekomen.


Hoe hoog zijn de vergoedingen die ik ontvang?

De hoogte van de vergoeding voor een nieuwe deelnemer is 20% van het factuurbedrag bij eerste aanmelding. De vergoeding over verkochte kadobonnen is 2,5% over de waarde van de kadobon.


Hoe wordt de vergoeding aan mij uitbetaald?

Allereerst krijg je van iedere nieuwe partnervergoeding automatisch een e-mail. De hoogte van de vergoeding kun je op elke gewenst moment bekijken via Mijn Kadobon.

Alle partnervergoedingen bij elkaar vormt een tegoed, waarvoor je verschillende diensten van de Alternatieve Kadobon kunt afnemen. Hierbij kun je denken aan de aankoop van credits voor extra publiciteit, banner reclame op de homepage, bestellingen van promotiemateriaal en kadobonnen, upgrade van je Samen Sterk pakket of Basispakket en verlenging van je Pluspakket.

Uitbetaling is ook mogelijk. Een uitbetaling kun je zelf aanvragen. Houd daarbij rekening dat een vergoeding slechts wordt uitbetaald wanneer de vergoeding waarop je recht hebt tenminste € 5,00 bedraagt.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web